Beschikbaar / gezocht - Mijn Haagse vredesconferenties en Vredespaleis collectie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
 

Beschikbaar / gezocht

 
 

Als verzamelaar ben ik altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten. Omdat Vredespaleis-memorabilia niet in grote getale worden aangeboden is mijn zoektocht altijd een uitdaging. Een beetje extra hulp is dan ook meer dan welkom.

Tijdens mijn zoektocht tref ik soms een foto aan met daarop een voor mij nog onbekend object afgebeeld. Ook anderen/verzamelaars attenderen mij op objecten. Meestal sla ik de desbetreffende foto van het voor mij op dat moment nog onbekende object op. Klik hieronder op ‘gezocht’ en zie enkele van deze objecten. Natuurlijk hoop ik deze te zijner tijd nog eens toe te voegen. Daarnaast weet ik zeker dat er nog vele objecten zijn waarvan ik het bestaan niet ken.

Mijn verzoek:
kijk eens in uw kast, op zolder of in uw berging! Heeft u een object gerelateerd aan en/of met daarop afgebeeld het Vredespaleis, Andrew Carnegie en/of het sigarenmerk Staalkoning / Carnegie en wilt u een afbeelding ervan delen of het object zelfs weg willen doen, stuur mij een e-mail (zie 'contactbutton'). Het liefst met een foto erbij. Ik probeer altijd binnen enkele dagen na ontvangst van uw e-mail contact met u op te nemen. En ook al heb ik het object, wellicht heeft u het in betere staat en kan ik zo weer iets upgraden.

Ik heb ook enkele objecten dubbel. Klik hieronder op ‘beschikbaar’ en bekijk welke dit zijn. Heeft u interesse, stuur mij ook dan een e-mail. Vergeet niet te vermelden om welk object het gaat en om uw contactgegevens te vermelden. Mijn voorkeur gaat uit naar het ruilen van objecten maar indien dit niet mogelijk is zijn andere voorstellen welkom.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu