Disclaimer - Mijn Haagse vredesconferenties en Vredespaleis collectie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
 
 

Disclaimer


Deze site is een particulier initiatief. Zij heeft geen enkele officiële relatie met het Vredespaleis of één van de hierin gevestigde (internationale) organisaties.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend en/of aanspraken worden gemaakt. De site is met de meeste zorg en zorgvuldigheid samengesteld. Ziet u desondanks toch fouten en / of heeft u opmerkingen gebruikt u dan de contactbutton. Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld!

Deze site bevat verwijzingen naar websites van derden. De website www.mypeacepalacecollection.com heeft geen relatie met de websites waarnaar wordt gelinkt. De site www.mypeacepalacecollection.com accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de werking en / of inhoud van websites van derden.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van www.mypeacepalacecollection.com is het niet toegestaan foto's aanwezig op deze site, te kopiëren en/of op enige andere wijze te gebruiken. Een verzoek tot gebruik van foto's kunt u voorleggen via de contactbutton.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu